Vilkår og betingelser om golfklubber leje i Malaga Lufthavn
Malaga Costa del Sol Airport golf clubs hire Golf Clubs Hire Malaga Alquiler de palos de golf en Malaga Golf schläger Malaga First brand golf clubs to hire at Malaga

Lej golfudstyr Malaga  Priser golfudstyr  Kontakt  Vilkår og Betingelser

Udlejning af golfklubber i Malaga
Deres bil leje i MalagaSøger efter køller
Levering dato

 Leverings tidspunkt
Aflevering dato


 

Køn

Laterality

Valuta 
Almindelige Betingelser (online reservation)
Læs vilkår for service af udlejning af golfudstyr, vil de blive bedt om at bekræfte deres accept heraf, forud for behandlingen af deres reservation anmodning. Bemærk, at efter reservation vil de blive bedt om i betalingstjeneste, kreditkort og vi vil opkræve 50% depositum, fuld service dem beder om (som defineret nedenfor).
Accept af disse vilkår og betingelser, de giver os tilladelse til at opkræve på at kreditkort for sen returnering af det lejede udstyr og tab af det eller en del af holdet, tyveri, tabte eller beskadigelse deraf, under vilkårene og betingelserne i kontrakten er indgået af dem, kunde.

SPECIFIKKE VILKÅR OG BETINGELSER
1 Kun Betaling med kreditkort
Alle tjenester og køb, de foretager gennem os, at de vil blive behandlet af et gyldigt kreditkort på tidspunktet for reservation. Forpagteren hermed tilladelse til os at foretage de nødvendige afgifter på kreditkortet, for at dække eventuelle omkostninger som følge af forsinkelsen i afkastet af det leasede udstyr, tab af udstyr eller en del deraf, forvoldt skade, tyveri, det udstyr selv og alle andre beløb eller ikke vender tilbage på grund henhold til denne kontrakt aftaler.
2 Begrænsninger reservation
a) Forbehold Deadline: Vi vil acceptere reservationer på mindst 3 dage i forvejen
b) Minimum ophold: Den mindste lejeperiode er 24 timer, en del heraf vil blive opkrævet som en hel dag.
c) Maksimal lejeperiode: højst leje er 4 uger.
d) Med forbehold tilgængelighed: Vi vil bruge alle rimelige midler til at give de bestiller udstyr. Men på grund af uforudsete begivenheder såsom udstyr udenfor langsigtede afkast, tab etc., alle vores golfudstyr udlejning er underlagt tilgængelighed af det samme. Hvis det udstyr, de har valgt, er ikke tilgængelig på det tidspunkt, at aflevere det, ville vi gøre bedst at få et hold af lignende karakteristika er egnet til at opfylde det samme formål.
3 Levering og Aflevering
a) Indsamling og returnering af udstyr: Det udstyr vil blive indsamlet den første dag i leje og refunderes på den sidste dag af deres leje i vores kontor (nær Malaga lufthavn)
b) Ved levering af udstyr, når de har bestilt mere end én, ansvarlig person der foretager reservationen, skal de angive dokumentation af de andre spillere, som brugerne af udstyr og deres kreditkort i kraft. De dokumenter, der kræves, er:
-Passport - Kreditkort dato - Bekræftelse af reservation
4 Forpligtelser
a) Funktioner, og engagement
I. Give udstyr den første handelsdag, forbehold klausul 2.d
II. Sørg for, at golfudstyr er velegnet til funktioner emne.
b) Forpligtelser klient:
I. Lønniveau i paragraf 5
II. Ikke at bruge udstyret til forskellige formål
III. Ikke at bruge udstyret uforsigtigt
IV. Tillad os at inspicere udstyret til enhver tid
V. Tillade nogen presserende reparationer af udstyr
VI. Informere os straks af eventuelle fejl eller mangler
VII. Returnering enheden i sin oprindelige tilstand, på den sidste handelsdag
c) Recovery Udstyr: Vi forbeholder os ret til at anmode om returnering af udstyr til nyttiggørelse, hvis kunden bruger heraf ikke opfylder deres pligter, ansvar, eller hvis dere udstyr synes opgivet. I tilfælde af manglende inddrivelse udstyr, forbeholder vi os ret til at debitere dit kreditkort, værdien af maskinproducentens pris på tidspunktet for tabet, plus gebyr for den fulde aftalte periode eller fraktioneret del af lejeperioden herom.
5 Priser
a) Alle priser er opført på vores hjemmeside. De kan ændres uden varsel.
I. Priserne er garanteret for lejen associeret med bekræftet reservation.
II. Prisen inkluderer fuld udlejning, inklusive moms.
b) Kan forekomme ekstra gebyrer for følgende omstændigheder:
I. Skader & Tyveri: ikke mere pris foreslået af producenten af udstyret.
II. Hvis de ikke returnerer udstyr: Hvis deres udstyr ikke returnerer en eller anden grund, når kontrakten udløber, eller når vi har brug for, som i afsnit 4c, vil lede afgift på deres kreditkort for det fulde beløb af minimumssalgsprisen foreslået af producenten af udstyret, samt afgifter for lejeperioden.
6 Betaling / Kreditkort
a) Betaling: Vi vil debitere dere kreditkort 50% af det skyldige beløb for hele den aftalte periode, når reservation online også at acceptere denne aftale, også tillade os at debitere deres kreditkort enhver afvigelse eller hændelse sket med holdet som tab, tyveri, beskadigelse, brud eller ikke returneret udstyr til nogle af dens komponenter, i overensstemmelse med disse vilkår og betingelser.
b) Metode for betaling: Kreditkort: MasterCard og Visa, i overensstemmelse med det godkendte af udstederen af de grænser kreditkort.
7 Ændringer i Reservation: Ændring / Annullering
a) Aflysning: De kan opsige denne aftale til enhver tid ved e-mail-meddelelse kun ikke ved telefonen.
b) Vores afbestillingsregler:
I. Et mindstebeløb på 10 € plus Bankgebyrer vil gælde for alle aflysninger.
II. For aflysninger mindre end 28 dage fra datoen for indsamling 30% af reservation værdi tilføjelse til bankens udgifter vil blive opkrævet.
III. For afbestilling foretaget mindre end 14 dage et gebyr på 50% af reservation værdi plus banken vil anvende.
IV. Reservation for aflysninger mindre end 7 dage, men mere end 48 timer efter indsamling af udstyr, vil 75% af reservation værdi i løbet af bankgebyrer anvendelse.
V. Ingen tilbagebetaling gælder for aflysninger mindre end 48 timer fra det tidspunkt, indsamling af udtyr.
VI. Vores afbestillingsregler hersker online alle andre skriftlige aftaler, der kan underskrives på vores kontorer.
c) Ubrugt reservation: udstyr, der er planlagt til at blive afhentet ,det blive holdt i 12 timer og derefter annulleret (undtagen forsinkelse meddelelse), Hvis leje golfudstyr ikke er afhentet inden 12 timer, vil ingen tilbagebetaling anvendelse.
d) Ændring af reservation og / eller udvidelse af lejeperioden: vil gøre enhver ændring eller ændring af reserven, at sikre effektiviteten af ændringen til kunden og tilpasse nye parametre til ændringen i reserven, herunder udvidelser at udføre på lejeperioden. Bemærk dog, at sådanne ændringer er underlagt tilgængelighed, især når der anmodes inden for 72 timer eller mindre deres første ansættelsesdag
8 Andre Vilkår
a) Ingen af disse vilkår og betingelser påvirker juridiske rettigheder forbrugere eller fralægger sig ethvert ansvar for død eller personskade som følge af forsømmelighed eller svig af anvendelsen af produktet til kunden anerkender udtrykkeligt og accepterer, at vi, deres funktionærer, direktører, ansatte må ikke være ansvarlig for nogen direkte, indirekte, tilfældige, specielle, følgeskader eller præventivt. Herunder, men ikke begrænset til, erstatning for tab af fortjeneste, brug, data eller andre immaterielle tab (selv om vi er blevet underrettet om muligheden for sådanne skader), som følge af reserverne.
b) Ingen af parterne hæfter for fejl i udførelsen af sine forpligtelser som følge af et tilfælde af force majeure.
Han betragtede Force majeure, som defineret i kravene i gældende lovgivning; enhver uforudsigelig, uafhængig begivenhed på den berørte del af force majeure, som forhindrer denne del på at opfylde deres forpligtelser.
c) Enhver ændring af denne aftale skal være skriftlig og skal være underskrevet af begge parter i denne forordning.
d) De behøver ikke erhverve ejendomsret eller anden interesse i udstyret, medmindre dette udtrykkeligt er angivet heri.
e) Denne aftale udgør hele aftalen mellem parterne.


Privacy policy

Copyright © 2014 hyragolfklubbormalaga.com gøre contratation af alle tjenester. Denne web-portal er ejendom og drives af MDGOLF SL Alle rettigheder forbeholdt. CIF: B29832409. Registro Mercantil de Málaga 5, Tomo 1995 libro 908, folio 52, Sección 8 hoja MA-28630, Inscrip 3. hyragolfklubbormalaga.com | España, 29004, Málaga. Avenida García Morato, 32 (aeropuerto)